Zaterdag 29 april: just chillin’

Na veel drukke dagen vandaag een dagje niets. In de ochtend zwemmen, gevolgd door een lunch en vanmiddag ook rustig aangedaan. Dus hier zullen jullie het mee moeten doen. Tot morgen!

Published
Categorized as Orlando

Dinsdag 25 April: Happy Birthday to me!

Vandaag geen druk programma, maar een rustig dagje … vandaag dan ook enkel wat fotos en dan mag je er zelf een verhaaltje bij verzinnen. Tot morgen!

Published
Categorized as Orlando

Zaterdag 22 april: goodbye Islamorada, hello Orlando

Vandaag na een 4,5 uur durende rit in Orlando aangekomen. Prachtige locatie weer! Een volledig appartement, zelfs met wasmachine en droger (heel fijn!), een volledig uitgeruste keuken, een gigantisch bubbelbad, een aparte slaapkamer voor de kids en een balkon (helemaal dichtgemaakt tegen de muggen). Boodschappen gedaan bij een gigantische supermarkt met o.a. 5000 soorten cereal.… Continue reading Zaterdag 22 april: goodbye Islamorada, hello Orlando

Published
Categorized as Travel

Vrijdag 21 April: chillin’ to the max.

Zoals de titel al doet vermoeden, vandaag een dagje genieten en lekker niks doen. Beetje heen en weer tussen zwembad en zee. Dus ook niet veel te melden, morgen verruilen we dit kleine stukje paradijs op aarde voor Orlando… tot morgen!

Published
Categorized as Islamorada