Zondag 16 april: Good morning Miami!

Na een onverwacht goede nachtrust, eerst lekker ontbijten!
Daarna gaan we de omgeving eens verkennen. En hoe kan dat beter dan met de fiets! We huren, voor een klein vermogen, een elektrische fiets en een tandem en daar gaan we.

Na nog geen vijf minuten fietsen treffen we verschillende groepen erg kleurrijk of erg schaars gekleed. Al snel worden onze vermoedens bevestigd, vandaag was de afsluiter van Miami Pride, met als klapstuk een optocht en echt het hele alfabet wordt vertegenwoordigd en iedereen loopt mee, van Miami heat tot de burgemeester, van de Joodse gemeenschap tot de universiteit, en met 30graden in de brandende zon is het een hete bedoeling.
Nadat Job is omgetoverd tot de levende mascotte van de LGBTQ gemeenschap zetten we onze tocht voort.

We fietsen verder en komen bij een heerlijk park langs het strand waar we even genieten van een culinair hoogstaand hotdog en Job even in zn onderbroek met water kan spelen.

Vervolgens fietsen we in de brandende zon verder en komen langs gigantische cruiseschepen en jachten om vervolgens een rondje te maken op Star Island. Een klein eiland waar onder andere Shaquille O’Neill een bescheiden optrekje heeft.

We sluiten de dag af met een plons in het zwembad van het hotel en een lekkere pizza.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *