Dinsdag 18 april: Wynwood, Bayside Marketplace en gezinsuitbreiding

Vandaag stond in het teken van een bezoek aan Wynwood, een wijk die bekend staat om zijn prachtige graffiti en street art. Zeer de moeite waard.

Toevallig was er een expositie van een artiest uit Utrecht was, “Leon Keer”. Misschien leuk om te weten, maar al zijn werken zijn dus plat, ook al lijken ze dat zeker niet!


Na Wynwood zijn we naar de Bayside Marketplace gegaan, een overdekte markt met restaurants en een gigantisch reuzenrad bij de haven van Miami. Niet heel bijzonder maar wel prachtige uitzichten op de haven.

Al sinds Eva, een jaar of zes geleden, een filmpje van meisje Djamilla heeft gezien, waarin meisje Djamilla naar “Build a Bear” gaat. Is een grote wens van Eva zelf ook een beer samen te stellen bij Build a Bear. Dus toen we haar bij de voorbereidingen vroegen of zij nog ergens heen wilde, was het enkel, Harry Potter en “Build a Bear”, en die laatste wens is vandaag in vervulling gegaan. Niets vermoedend liepen we door de Bayside Marketplace, toen Tessa ineens de workshop spotte. Natuurlijk kon Job niet achterblijven. Ze hebben dus beide een beer knuffel uitgekozen, geholpen met vullen, een hartje gegeven en kleertjes uitgekozen. Echt een super leuke ervaring maken ze er van.

We sluiten de dag weer af met een plons in het zwembad. Dalijk even kijken wat we met avondeten gaan doen. Eén ding is zeker: Job wil het in ieder geval toch niet eten 😁. Het enige wat er een beetje in gaat zijn eieren, maiswafels van thuis en frietjes 🫣

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *