Donderdag 20 April: Swimming with the mammals

Vanochtend rond 5:00uur schrokken we wakker van onze telefoons, een f*cking NL-Alert, geen idee of je dat hier moet ontvangen, maar herrie maakte het in ieder geval wel.

We zijn de dag rustig aan het strand begonnen, vanochtend niet veel gedaan, het hoogtepunt was misschien wel een kleine workout met zeezicht 😉

Na de lunch zijn we naar Key Largo gereden, want het was de dag voor Tessa om met dokfijnen te zwemmen. Na een half uurtje rijden kwamen we aan bij Dolphin’s plus.
Eva had ‘s ochtends aangegeven ook graag mee te willen om samen een onvergetelijke herinnering te maken, en ze had geluk. Er was nog één plekje vrij, alsof het zo moest zijn.
Na een introductie en instructies van ruim een half uur gingen ze in groepjes met de trainer mee naar de dolfijnen.

Het was fantastisch! We mochten ze aaien, ze duwden ons vooruit onder onze voeten, we kregen een kus en we mochten even aan hun vin hangen. Echt heel bijzonder. Ze zijn heel zacht en glad maar er blijft ook een vettig laagje op je hand achter.

Er zijn foto’s gemaakt maar die krijgen we pas over een dag of 3.

Daarna zijn we terug naar het resort gegaan voor een drankje in het zwembad. Na de nodige take-out afgelopen dagen hadden we vanavond zin in iets eenvoudigs en hebben we bij de supermarkt salades en broodjes kip gehaald.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *