Zondag 23 April: Magic Kingdom

Na drie dagen in paradise stond vandaag de eerste van vier pretparken op het programma, Magic Kingdom. Vanochtend vroeg op en rond 9:00uur zaten we in de auto, eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats was het nog een 10minuten met een Disney tram en dan stond je direct voor de ingang. Prima geregeld!

We hebben ons vandaag vooral laten leiden door de lightning lane die bij de genie+ passen inbegrepen zat. Daarmee reserveer je een plekje in de rij waardoor je dus minder staat te wachten. Leek ons een prima deal 😉 De eerste attractie was Monsters Inc. Laugh Floor, een soort standup comedy, niet geweldig. Daarna gingen we verder naar BuZz Lightyear’s Space Spin, super leuke attractie waarbij je vanuit een wagentje door de ruimte ging en moest schieten op de aliens.

Vervolgens door naar de Astro Orbiter en nog ff met BuZz Lightyear op de foto, tsja, als je er dan toch bent 😉

De rest van de dag nog veel geshopt en veel attracties kunnen doen, zoals Pirates of the carribean, Space Mountain en Winnie the Pooh en natuurlijk de Parade gezien. We waren graag gebleven voor het vuurwerk, maar helaas was het Job niet gelukt om nog even te slapen. Daarom besloten we om 19:00 uur maar om met pijn aan de voeten terug naar het hotel te gaan en te gaan opladen voor morgen. Want morgen staat het tweede park op de planning, dus tot morgen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *