Donderdag 27 april: Disney’s Animal Kingdom

Daar waar we gisteren een goede voorbereiding hadden om zo in één dag zo veel mogelijk van Universal mee te maken, was vandaag de enige voorbereiding een YouTube filmpje met waar je goed kon eten.

Na een beroerde nacht, misschien was het toch niet het beste idee om attracties als Spider-Man en Fast-and-the-Furious met Job te doen, waren we vandaag pas rond half elf bij het park.


Animal kingdom is een soort dierenpark waarin ze wereld delen hebben nagemaakt. Daarbij gaan ze natuurlijk even “wat” verder dan een normale dierentuin, want niet alleen Afrika, Azië, maar ook Pandora (van de film Avatar) en hoe. Minstens zo mooi als de het StarWars deel in Hollywood Studio’s of The Wizarding World of Harry Potter bij Universal.

Het centrale punt van het park is de Tree of Life, een gigantische boom die je door het hele park heen kunt zien. In de stam van de boom zijn de meer dan 300 dieren uit het park uitgesneden.

Naast de verschillende continenten komen er films zoals Lion King, Wakanda Forever, Up en A Bug’s Life komen hier voorbij. De show van de Lion King was wel echt heel leuk, en een stukje beter passend bij Job dan sommige attracties van gisteren.

Drank zij de slechte nacht en 3 dagen pretparken waren we er wel redelijk op tijd klaar mee en zijn we rond 15:30 weer vertrokken voor een frisse duik in het zwembad.

hopelijk hebben we vannacht weer een goede nacht, morgen hebben we in ieder geval niets op de planning staan. Fijne nacht en tot morgen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *