Maandag 24 april: Hollywood Studios, nat tot op de slip

Na een licht ontbijtje zijn we vandaag op tijd vertrokken naar Hollywood Studios. Met minimaal oponthoud waren we er nog voor 9:00uur en konden we tegelijk met alle andere vroege vogels, en dat waren er genoeg, naar binnen.

Wat al meteen opviel was dat het ze tot in detail het hele Hollywood thema hebben doorgetrokken, bij binnenkomst waan je je direct in film, super tof!
Vanuit de hoofdstraat gingen we snel door naar Toy Story land voor de eerste attractie, Toy Story Mania. Een hele leuke attractie, waarbij je vanuit een karretje moest schieten op verschillende figuren en voorwerpen uit Toy Story. Daarna door naar Alien Swirling Saucers en natuurlijk op de foto met Buzz Lightyear.

Na Toy Story Land konden we meteen door naar de Indiana Jones stunt show. Waarin je een kijkje achter de schermen krijgt bij een aantal actie scènes van Indiana Jones. Ook erg gaaf om te zien en ook best relaxed om ff te kunnen zitten.
Na de lunch, bij een super leuk jaren 50 restaurant, met prima cocktails was het tijd voor het Star Wars deel. Met als top attractie de “Millenium Falcon: Smugglers Run”. Nu kunnen we heel vaak zeggen hoe ontzettend tof die attractie, maar vooral dat hele deel was, maar je kunt de attractie ook op YouTube opzoeken en de foto’s checken.

Natuurlijk moesten we ook naar een “Frozen” sing-a-long-celebration en heeft Job zijn lang verwachte Captain America schild gevonden.

Inmiddels was het 16:00uur en begon het te regenen en onweren. Hele hordes mensen vertrokken, wij dachten te schuilen in een winkel en het wel ff uit te zitten. Niet per se de beste keuze, want het begon alleen maar harder te regenen, dus toen het na een minuut of 20 wat rustiger leek te worden besloten we naar de auto te gaan. Toen we halverwege waren kwam er nog ff een dikke plensbui over ons heen. Snel naar huis, douchen en eten regelen. Morgen hebben we een dagje zonder pretparken, helaas wordt er voor morgen ook regen voorspelt, dus ff kijken wat we gaan doen, maar dat is voor morgen!



Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *