Woensdag 26 april: verhuizing en Universal Studios

Vandaag vroeg opgestaan om de koffers in te pakken voor een kleine verhuizing en klaar te maken voor een dagje Universal Studios.

Wat een gigantisch park weer, ongelooflijk. We hadden Express passes voor mij (Tessa) en Eva zodat we het meeste uit deze ene dag konden halen maar gelet op de drukte in de rijen (en het feit dat onze Express passes niet geldig waren in the Island of Adventure gedeelte waar o.a. Harry Potter en de Marvel helden waren) was het niet nodig geweest.

We hebben veel attracties kunnen doen maar het ALLERmooiste was het Harry Potter gedeelte. Alles was precies zoals in de film en de attracties waren fantastisch. Echt ongekend. Natuurlijk ook genoten van een glaasje Butterbeer.

Zelfs door de muur gelopen om vanaf het onzichtbare perron met de Howarts express naar Hogwarts te gaan.

https://youtu.be/-EN-z-krUgs

Na Harry Potter kwamen we langs Jurassic Park, King Kong en de Looney Tunes om uiteindelijk bij de Marvel Superhelden te komen. Job vond het allemaal prachtig. Hij vond het eng, maar is zelfs met Spiderman op de foto geweest.

Eva vervolgens overgehaald om met mij in de Hulk achtbaan te gaan. Een lanceer achtbaan waarbij je in een korte buis wordt afgevuurd. Ze vond het uiteindelijk echt fantastisch 🙂. Ik had er ook klamme handjes van..

De dag afgesloten met een gezellig tripje met E.T. (je weet wel die van ‘home phone’) en met pijnlijke voeten naar huis. Eva had een leuke Harry Potter mok en Universal handdoek gekocht van haar verjaardagsgeld.

Daarna de koffers opgehaald en verhuisd naar..

Tot morgen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *