Vrijdag 28 april: Disney Springs

Vandaag zijn we bijna twee weken op vakantie en er zijn al een hoop wensen in vervulling gegaan. maar er stond er nog eentje open. Job wilde graag een schild van Captain America (die hadden we al bij Disney gescoord en hij wilde graag een pak van Spiderman. Nadat hij het schild van Captain America had hekregen wilde hij echter liever ook het bijbehorende pak, ipv die van Spidey. Geen probleem bij Karwei, zou je denken. Helaas bleek dat toch wat lastiger. Na drie dagen Disney en een dag Universal (waar we eigenlijk gedacht hadden met gemak een pak te vinden) stond zijn pak nog steeds op zijn verlanglijstje.

Gisteravond kwamen we erachter dat Disney Springs, wat we al vaak op de borden hadden gezien, een shopping centre van Disney is met o.a. een super hero headquarter. Dus wij vandaag na het ontbijt op, naar Disney Springs!

Bij aankomst leek het wel of we bij een pretparkpark aankwamen, maar dan zonder de enorme mensen massa, maar inclusief security scan, idd bij een winkel centrum!

Wij hadden een missie, dus meteen door naar de super hero headquarter en, en, en daar hing het Captain America pak. De reactie van Job was werkelijk onbetaalbaar en voor de rest geldt deze vakantie American Expresss 🤪

Het winkelcentrum verder wel echt heel mooi aangelegd. Met op zn Amerikaans alles over-the-top van de grootste Disney store ter wereld, tot een enorme M&Ms winkel en een net zo grote Lego winkel.

En als je er dan toch bent en er is een Planet Hollywood. Dan kun je ook bijna niet anders dan daar lunchen.

De rest vd dag een beetje gezwommen en lekker rustig aan gedaan. Dus dat was hem weer voor vandaag, Tot morgen!!

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *