Woensdag 3 mei: nog een dagje nixen

Zoals gisteren al voorspeld zouden de laatste dagen van deze vakantie erg relaxed, en daarom wellicht ook minder spannend voor jullie worden.

Vanochtend waren we al vroeg op het strand in de hoop top-notch schelpen te kunnen vinden, helaas bleek het aanbod niet veel beter dan overdag, maar al met al een aardige score.

Na een half uurtje jutten zijn we doorgelopen naar de Starbucks voor een bagel er wat te drinken. Om vervolgens op jacht te gaan naar een extra koffer. Op de heenweg was drie koffers prima, maar omdat we vast niet alles in drie koffers gaan krijgen, leek een extra koffer geen overbodige luxe. Dus op naar de Walmart!

Op de terugweg hadden we in de auto even een broodje gegeten zodat we bij aankomst in het hotel meteen weer door konden naar het strand. Daar troffen we een leuk ander Nederlands gezin met twee kinderen waarmee we een auto met aanhanger van zand hebben gemaakt.

Daarna lekker gegeten in het hotel en Job daarna in bed gelegd die weer vervelend van de vermoeidheid werd. Tessa en Eva zijn onder het mom van “girls night out 😉” nog ff naar de pier geweest.
Fijne avond en tot morgen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *