Vrijdag 5 mei: de terugreis

Veel te snel is deze dag alweer aangekomen, vandaag moeten we, toch wel met gepaste tegenzin, weer naar huis. We vliegen om 14.15 vanaf Tampa airport en hadden gepland er rond 11.15uur te zijn. Echter waren we om 9.00uur al klaar, dus zijn we maar vertrokken naar het vliegveld. Om 10.00uur waren we dan ook al ingecheckt en klaar hadden we dus alle tijd om een beetje rond te hangen. Tampa airport is niet heel bijzonder ..

Job mocht de eerste vlucht bij het raam zitten, en dan vond hij geweldig, vooral het opstijgen!

ByeBye ClearWater, het was geweldig!

In Houston zouden we iets meer dan een uur hebben om over te stappen. Na onze mindere overstap-ervaring op de heenweg, waren we hier wel wat angstig voor. Totaal overbodig, het vliegveld was groot, zei ik groot, zeg maar gerust GIGANTISCH!! En zoals het hoort in Texas rook het ook in het vliegveld naar BBQ en waren er echt veel bar en grill tenten .. Jammer dat we niet overdreven veel tijd hadden, hier had ik best nog even rond willen hangen ..

Onze laatste vlucht verliep eigenlijk ook helemaal goed. We vertrokken weliswaar bijna een uur later dan gepland, maar de vlucht zelf ging prima. Om 10.00uur landden we dan ook op Schiphol, waar we na het ophalen van de koffers rond het middaguur weer thuis waren.

Overall kunnen we zeggen dat de vakantie echt fantastisch was, we hebben ontzettend veel leuke dingen gedaan en nog meer mooie herinneringen gemaakt. Maar zoals iedere vakantie is ook deze veel te snel voorbij gegaan.

Dit was alweer de laatste post .. of mensen hem nog gaan lezen betwijfel ik, maar hiermee zijn we wel weer rond.

Wie weet tot een volgende keer.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *